Samarbete mellan Kalmar FF och biblioteket

Samarbete mellan Kalmar FF och biblioteket

Kalmar FF kommer inför varje hemmamatch tillgängliggöra 40 biljetter för barn och unga under 20 år, utlämning via huvudbiblioteket och biblioteken i Södermöre. Nu finns biljetter till matchen på söndag 28 maj.

Inom ramen för Kalmar FF med Hjärtat presenterar vi ett nytt koncept där vi vill locka fler unga till biblioteken.

Kalmar FF med Hjärtat är ett verksamhetsområde inom Kalmar FF, med fokus på det som händer vid sidan av fotbollen. Tillsammans med Kalmar FF:s starka partners arbetar de för att alla barn och ungdomar ska få en bra start i livet. Deras uppgift är att på olika sätt, i samverkan med andra goda krafter och samhällsaktörer stärka känslan av gemenskap i samhället.

För att få biljetter behöver du ha lånekort hos oss på Kalmar stadsbibliotek och vara under 20 år. Kravet är att du samtidigt som du hämtar din biljett även lånar minst en bok. Om låntagaren är under 10 år måste en vårdnadshavare vara med vid lånetillfället. En låntagare får hämta max 2 biljetter.

Sammanfattning

  • Biljetter gäller för KFF:s nästkommande hemmamatch under den Allsvenska säsongen 2023.
  • Låntagaren behöver ett giltigt lånekort hos Kalmar stadsbibliotek.
  • Låntagaren är under 20 år.
  • Biljetterna hämtas ut fysiskt på huvudbiblioteket eller på biblioteken i Södermöre (Ljungbyholm, Hagby och Påryd). Biljetterna kan alltså inte bokas via webb eller telefon. Vi lägger inte undan biljetter.
  • Biljetterna behöver inte återlämnas, de är förbrukade efter matchen.
  • Barn under 10 år måste komma i sällskap av vårdnadshavare.

 

Håll utkik på KalmarFF:s hemsida för aktuell tid och dag för matcher då detta kan komma att ändras.

https://kalmarff.se

Sök

Språk